FAUX PAS NA FIREMNÝCH EVENTOCH

Nie je problém očariť pozvaných hostí, pokiaľ vieš, "čo sa nosí". Rovnako nie je problém ničím neprekvapiť a zaradiť sa do priemeru.  

Trendom podlieha aj jedlo, tak prečo neohúriť niečím novým, čo tu ešte nebolo? Zabezpečenie občerstvenia na rôzne firemné eventy, porady, rokovania, teambuildingy, rauty a večierky vôbec nemusí končiť len pri chlebíčkoch a nudných jednohubkách. Skúste vo firme raz za čas vyskúšať aj niečo nové. Obchodní partneri to iba ocenia.
 
Trendy v gastronómií hovoria jasnou rečou o návrate ku kvalitným potravinám, bio kvalite, vychutnávaniu si jedla, slow food s dôrazom na menšie chody, ktoré tvoria harmonický celok, prepojenie viacerých svetových kuchýň, originalite a zábave pri konzumácii. Nechaj sa inšpirovať a prenes najnovšie trendy aj do vášho pracovného prostredia.
 
 
N Á P O J E
 
 Krok vedľa
  • Balené minerálne vody
  • Balené sladené vody
  • Termosky s kávou
 
 Krok vpred                                                                            
  • Filtrovaná voda v krčahoch                                                    
  • Domáce limonády s kúskami ovocia                                      
  • Espresso z čerstvo pomletej kávy                                         
  • Bowle, punč                                                                                       
  • Originálny miešaný drink vytvorený pre vašu firmu
 
 
J E D L O
 
 Krok vedľa
  • Klasické chlebíčky
  • Kuracie alebo bravčové rezne
  • Vyprážané jedlá
  • Ryža s hranolkami ako príloha
  • Zeleninová obloha bez nápadu
 
 Krok vpred                                                                            
  • Bruschetty alebo bagetky s nápaditými náplňami                                        
  • Mini tortilly s možnosťou vlastného dotvorenia
  • Mini burgery (aj vegetariánske verzie)
  • Medzinárodná kuchyňa – fusion, tapas, sushi                                              
  • Grilované mäso a zelenina                 
  • Fondue                                                                                   
 
 
D E Z E R T
 
  Krok vedľa
  • Rolády
  • Čajové pečivo
  • Zmrzlina s horúcim ovocím
  • Ovocné šaláty
 
 Krok vpred                                                                            
  • Tekuté dezerty v pohári – ovocné smoothies, čokoládové peny
  • Dezerty s pridaním likérov
  • Špízy z exotického ovocia                                         
  • Ovocie v čokoláde na paličke
  • Čokoládové fontány
  • Výber regionálnych syrov s hroznom                                               
 
Naše tipy!
Pri zostavovaní cateringového menu zvoľ vždy aspoň jeden „wau“ prvok. Či už to budú vynikajúce grilované krídelká s úžasnou omáčkou, mini burgeríky alebo čokoládová fontána, pravdepodobne to bude práve to, o čom sa bude ešte dlho hovoriť!
Nezabudni na verziu pre vegetariánov a mysli aj na stále rozšírenejšie potravinové intolerancie.
Originalita sa cení, avšak porcie by mali byť dostatočne malé a naservírované tak, aby sa čo najjednoduchšie konzumovali aj bez nutnosti použitia dodatočných tanierov. Najjednoduchším riešením je servírovanie malých porcií na lyžičky.
Pre zahraničných obchodných partnerov je dobrým nápadom pripraviť výber tradičných slovenských pokrmov v menších porciách.
 
 
 
 
 
 
 
 
Paula, foto: archív SA, Shutterstock
Positivity Job s.r.o.

Partizánska 2

811 03 Bratislava

Slovakia


+421 911 566 766

+421 2 207 622 62


info@skvelaasistentka.sk

skolenia@skvelaasistentka.sk

© Copyright 2018 Všetky práva vyhradené.

Hore