PREKVAPTE ŠÉFA DOBRÝM NÁPADOM!

Nezabudnite šéfovi pripomenúť novoročné obchodné stretnutia s klientami a pripravte všetko na jednotku.

Na prvé stretnutia v roku sa nezabúda, preto sa oplatí do nich investovať viac nápadov a inšpirácii.
 
Prečo novoročné stretnutie?
  • stretnutia po sviatkoch sú už v pokojnejšej atmosfére a preto sa vždy aj lepšie podaria zorganizovať
  • k dispozícii je viac tém do diskusie (aké boli sviatky, aká bola lyžovačka, ale aj čo čaká firmu v tomto roku a podobne
  • klientovi alebo partnerovi sa dá poďakovať za spoluprácu v minulom roku a zároveň načrtnúť perspektívy, ktoré prinesie 2017
 
Určite myslite na
  • vkusný interiér
  • gurmánsky zážitok
  • osvedčený personál
  • dobrú náladu šéfa
  • unikátnosť konceptu
  • jedinečné menu alebo inovácie, ktoré sa "inde ťažko hľadajú"
Vyskúšali sme
Opäť sme navštívili známu a ospevovanú bratislavskú reštauráciu Fou Zoo. Milo nás prekvapili nové špecialitky a gurmánske vychytávky. Aj atmosféra, personál a stolovanie naplnili všetky očakávania. Je to dokonalé prostredie na obchodné stretnutia. Vždy myslite na to, že výber miesta pre obchodného partnera je vizitkou šéfa, preto by malo všetko fungovať. Dobrý dojem umocní pozitívne myslenie a nezvyčajná nálada, a to je predsa zámer novoročných a aj iných stretnutí s klientami.
 
  
 
Vynovená ponuka moderného sashimi a nigiri je podľa miestneho sushimajstra Tomáša Lysého to najlepšie, čo doteraz vo Fou Zoo vymysleli. K novinkám pribudlo napríklad nigiri so sladkovodným úhorom. Ak chcete šéfa potešiť nejakou zaujímavosťou, potom iste spomeňte, že úhora vozia do Fou Zoo ešte živého, takže hosť dostane na tanieri tú najčerstvejšiu surovinu. Ak plánujete skôr večer pri drinku, odporučiť môžete nigiri s tatarákom z homára, ktoré sa výborne hodí ako finger food k nápojom.
 

Kľúčom k úspechu je získať si osobnú dôveru klienta.

V rámci hlavných jedál môžete vyskúšať či odporučiť takzvaný plate sharing - dajte si chobotnicu alebo tuniakové tataki spolu s niekoľkými druhmi sushi do stredu stola a ochutnajte z každého rožka troška. Alebo sýty hovädzí ramen a tak známa nízka roštenka z hovädzieho wagyu. (Ide o japonské plemeno kráv, ktoré sa podľa legendy každý deň masírujú a napájajú saké, aby mali pekné mramorované mäso.) Hodí sa k nemu červené víno, vo Fou Zoo však odporúčajú aj zvrchu kvasené pivo typu Indian Pale Ale.
Ospevovaným novým dezertom je teplý ďatlový koláč so zmrzlinou z miso pasty, ktorý mu dodá rafinovanú, jemne slanú chuť. Spolu s nashi hruškami varenými v ananásovom karameli s chuťami škorice, klinčekov, anízu či tonka fazuliek sú skvelým zakončením zimných večerov pri dobrom jedle.
Najdôležitejší je vždy dojem, aký na klienta urobíme. A skvelý zážitok, ktorý dobre naladí a naštartuje na nové výzvy! Tak držíme palce!
 
 
 
 
Naďa, foto: archiv SA, Shutterstock
Positivity Job s.r.o.

Partizánska 2

811 03 Bratislava

Slovakia


+421 911 566 766

+421 2 207 622 62


info@skvelaasistentka.sk

skolenia@skvelaasistentka.sk

© Copyright 2018 Všetky práva vyhradené.

Hore